Servicii

Tuşnad

Echipa Loriandes Construct, împreună cu colaboratori, poate oferi o gamă largă de servicii de proiectare, expertizare, verificare de proiecte, consultanţă, arhitectură şi execuţie. La cererea clientului putem acorda consultanţă tehnică pe întreaga durată de desfăşurare a investiţiei, începând de la autorizarea proiectului până la recepţia finală a lucrării.

Firma noastră dispune de soluţii tehnice pentru structuri de rezistenţă realizate din: beton armat, metal, zidărie şi lemn.

 1. Proiectare construcţii civile: case unifamiliale, case de vacanţă, blocuri de locuinţe, sedii de firmă, clădiri pentru instituţii de învăţământ şi asistenţă socială, clădiri pentru agrement şi odihnă, hoteluri, spitale, staţii carburanţi, mansardări/etajări clădiri existente etc.
 2. Proiectare construcţii industriale: hale din beton armat, mixte şi metalice, showroom-uri
 3. Proiectare construcţii agricole: hale zootehnice, hale pentru depozitare, hale de producţie
 4. Proiectare construcţii speciale: rezervoare, panouri publicitare, pasarele, antene, structuri de susţinere instalaţii pe cabluri (telescaune, telegondole), ziduri de sprijin
 5. Realizarea proiectelor de demolare pentru toate tipurile de construcţii
 6. Reabilitarea clădirilor şi consolidarea structurilor de rezistenţă pentru toate tipurile de clădiri, inclusiv monumente istorice şi de patrimoniu.
 7. Consultanţă tehnică de specialitate cu privire la proiectarea structurilor de rezistenţă şi tehnologia de execuţie
 8. Servicii de dirigenţie de şantier
 9. Verificări de proiecte
 10. Expertizarea construcţiilor şi încadrarea în clase de risc seismic


 11. Loriandes Construct S.R.L. are implementat și menține un Sistem de Management al Calității în conformitate cu standardul ISO 9001:2015 pentru Activități de inginerie: expertizare, proiectare, verificare proiecte structuri de rezistență și consultanță legată de acestea.


Lucrări selectate Contactează-ne!

Politica de confidențialitate | Politica privind cookies